Разговор са корисником:Оњегин

Извор: Викизворник
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, Оњегин. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! Жељко Тодоровић (разговор) 02:56, 30. мај 2012. (CEST) с. р.

И ја да ти пожелим добродошлицу. Ја сам онај Новак са википедије који се потписује јапанским словима. ;) Један савет: било би добро да се наведе извор одакле си преузео оно дело. Претпостављам да је одавде. [1] Довољно је да убациш тај линк након постављеног текста под насловом „Извори“ са описом нпр. „Текст документа“ или једноставно „Докуменат“ ([линк опис]). --Новак (разговор) 04:48, 30. мај 2012. (CEST)

Ако га имаш у ПДФ, онда можеш да га окачиш овде на исти начин као што се шаље слика. Тиме неће бити потребно навођење линкова јер ће сам докуменат убачен у чланак служити као извор. Само да нема некаве "насилно унете" ознаке као прва страница у горњем линку. --Новак (разговор) 05:18, 30. мај 2012. (CEST)

Извор?[уреди]

Нема извора за Војводе Српске четничке организације 1903-1908. Треба га назначити. --Жељко Тодоровић (разговор) 23:13, 13. фебруар 2013. (CET) с. р.