Разговор са корисником:Kadzo

Извор: Викизворник
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Поздрав, Kadzo. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Смернице за рад Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! Жељко Тодоровић (разговор) 17:46, 19. јануар 2012. (CET) с. р.Одговори[одговори]

Конвенција[уреди]

Већ тамо рекох, само ћу дотјерати текст у естетском смислу, ништа друго није потребно. Извор је наведен тако да је све у реду. --Жељко Тодоровић (разговор) 21:12, 19. јануар 2012. (CET) с. р.Одговори[одговори]

--Branislav Kapetanovic 23:32, 19. јануар 2012. (CET)

Хвала на појашњењу

--Branislav Kapetanovic 23:37, 19. јануар 2012. (CET)

Могу ако ће ти бити лакше да разумеш текст да ти пошаљем оригиналан текст на енглеском, јер можда и превод није баш у духу Српског језика. Јави ми то ми није проблем јер ја радим на овом случају већ 5 година.