Еј горо, горо зелена

Извор: Викизворник
Иди на навигацију Иди на претрагу

Еј горо, горо зелена,

Имаш ли вода студена?

Като за наши јунаци,

Като за српски ајдуци?

Еј момо, лепа Српкиња,

Имам си ја вода студена,

Като за наши јунаци,

Като за српски ајдуци.