Атиџице бело, црвено

Извор: Викизворник
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Текст[уреди]

  Атиџице бело, црвено


Атиџице бело, црвено,
Облечи џупче шарено, де,
Идриз те чека под село,
Со бели кожуф о рамо, де.
Левата рука секирче,
Десната рука леворвер, де.
Скендере, први гледаник,
Купај ми ввна матора, де.
Да ја напраим тирјанка,
Па да ти идем китларка, де,
Во тија сео Оргоста,
Во тија горно мало, де.

Списак изворних песама[уреди]

Изворне песме