Разговор са корисником:Nebojsa Bazic

Извор: Викизворник
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, Nebojsa Bazic. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! Жељко Тодоровић (разговор) 23:43, 27. јануар 2012. (CET) с. р.

Уређивање[уреди]

Поздрав. Надам се да нема потребе за персирањем, тако да ћемо на ти. Видим да се сјајно сналазиш са уређивањем, па да те питам, одакле? Учествујеш ли још на неким пројектима или нешто друго? --Жељко Тодоровић (разговор) 01:08, 28. јануар 2012. (CET) с. р.

Искрено,ја о овоме немам појма (не знам ни да ли ћу успјети ову поруку да пошаљем?). Моја жена је то избистрила и технички одрадила, ја сам само откуцао. Иначе,ја сам историчар, а она инжењер па ти је онда јасно. У сваком случају свиђају ми се овакви пројекти. Поздрав! --Nebojsa Bazic (разговор) 00:08, 29. јануар 2012. (CET)