Разговор са корисником:Milosstami

Извор: Викизворник
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, Milosstami. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! --Ban 21:03, 9. септембар 2007. (CEST)

Дучићева песма „Поље“[уреди]

Поштовани, поставили сте питање тако ште сте га уписали у поље текста: „Molim vas da mi dozvolite da otvorim pesmu Polje od Jovana Ducica !“ Убудуће сва питања постављајте на страници за разговоре. Уколико не знате како се уређују странице погледајте упутство на Википедији. Дучићеву песму „Поље“ можете засада наћи овој страници. У току је категоризација свих песама Јована Дучића па ће бити извесних изменас и премештања. Успешан рад на српском Викизворнику! --Ban 21:03, 9. септембар 2007. (CEST)