Разговор са корисником:MikyM

Извор: Викизворник
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Поздрав, MikyM. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! --Новак (разговор) 14:15, 27. август 2010. (CEST)

Аутор:Боро Станковић[уреди]

Да ли си сигуран да је Боро? Према мом знању, човек не потиче из Лике, Крајине или Босне, да би му се име завршавало -о, већ из јужне Србије, где је уобачијано да се таква имена завршавају на -а. Хтео сам да преименујем чланак, но кад сам видео да је доста повезан — одустао сам. --Новак (разговор) 23:43, 26. август 2010. (CEST)

Најбоље да га преименујем у Борислав, а да оставим преумсерења Бора и Боро. Поздрави и теби. --Новак (разговор) 08:52, 27. август 2010. (CEST)

Добро си урадио. Но ја то нисам одрадио јер је чланак доста повезан, а исправљање веза би затрпало СИ. Зато сам мислио да и преименовање, и прављење преусмерења, и исправљање веза одрадим када будем добио бот статус, да би то било одрађено у комплету. Био сам Дунгу оставио захтев за бота, но он се још није јавио.

Не разумем се у те ствари баш најбоље. Мислим да се Саша познаје у то. Погледао сам шаблон, и нисам уочио ниједну грешку. Могуће је да је софтверска грешка у Медијавикију. Такви багови се пријављују на Багзили. --Новак (разговор) 14:15, 27. август 2010. (CEST)

Комон .цсс и .јс[уреди]

Не иду ми најбоље техничке ствари, па ако можеш рећи шта си ово унио у Комон.јс и .цсс, на шта се то односи, и шта мијења? --Жељко Тодоровић (разговор) 23:02, 20. јануар 2012. (CET) с. р.

Па како те опције раде овдје? --Жељко Тодоровић (разговор) 01:28, 21. јануар 2012. (CET) с. р.
Зашто ниси копирао цијели Common.css, умјесто само пар дјелова? --Pepsi Lite (разговор) 02:53, 21. јануар 2012. (CET)

Закони[уреди]

По годинама немамо класификацију, категоризација постоји само по државама/ентитетима и по томе ради ли се о важећим/неважећим или пуним/измјенама и допунама закона. По годинама можда се може категоризовати ако се уносе већи број закона. Ја планирам увести велики број закона овдје, такорећи претворити Викизворник у Службени гласник. :) --Жељко Тодоровић (разговор) 02:05, 28. јануар 2012. (CET) с. р.

Пардон, виђох да мислиш на спискове, тога нема... --Жељко Тодоровић (разговор) 02:07, 28. јануар 2012. (CET) с. р.

Аутор[уреди]

Пардон што сам овако дуго био одсутан, па нисам стигао одговорити на поруку. Направио сам пропуст јер нисам ставио ознаку да идем на одмор, а протекле двије седмице сустигле су ме неке неодложне обавезе. Ако си примијетио да нешто не ваља са ауторским правима, нема потребе да се консултујеш са мном, не видим по чему ја заслужујем да дам неки свој посебни став о томе. Надам се да си то ријешио. --Жељко Тодоровић (разговор) 23:45, 9. фебруар 2012. (CET) с. р.

Одузимање администраторских овлашћења[уреди]

Обавештавамо вас да вам је због неактивности као администратора, а у складу са политиком администрације, затражено скидање ваших администраторских овлашћења на Мети. --бот покренут од стране Новака 11:15, 4. јануар 2014. (CET)