Разговор са корисником:MacedonianBoy

Извор: Викизворник
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, MacedonianBoy. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! --Новак (разговор) 15:24, 25. новембар 2010. (CET)

Напредак текста[уреди]

Поздрав МакедонианБоје! Вероватно мислиш на овај шаблон. Копирај садржај шаблона са датог линка и направи одговарајућу страницу са прилагођеним садржајем на свом пројекту. Ако имаш проблема у вези са прилагођавањем садржаја, онда енглески шаблон може да ти буде практичнији за прилогођавање. Надам се да сам ти био од помоћи. Поздрав. --Новак (разговор) 23:15, 17. фебруар 2011. (CET)