Разговор са корисником:Cerovic Dragana

Извор: Викизворник
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Поздрав, Cerovic Dragana. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! Жељко Тодоровић (разговор) 23:01, 6. децембар 2013. (CET) с. р.

Дупликати[уреди]

Yes check.svg Урађено --Новак (разговор) 21:01, 13. децембар 2013. (CET)

Vuk[уреди]

Sad možeš da kategorišeš te članke. Kompletan spisak imaš u ovoj evidenci. Što se tiče preimenovanja tu bi mogla najpre da se posavetuješ sa korisnikom koji ih je postavio jer se dosta potrudio oko njih i verujem da ne bi želeo veće izmene na članku pored dodovanja kategorija [1]. Usput, svaka čast za kategorizaciju. --Новак (разговор) 19:48, 14. децембар 2013. (CET)

Гласање[уреди]

Поздрав Драгана, долазим са једном молбом. У току је једно гласање и потребан је још један корисник да гласа да би оно било успешно. Замолио бих те да се изјасниш да подржаваш предложене допуне и измене, по могућству. Такође ти желим све најбоље у Новој години и надолазећим празницима. :) --Новак (разговор) 12:57, 29. децембар 2013. (CET)