Разговор са корисником:Владимир Нимчевић

Извор: Викизворник
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Поздрав, Владимир Нимчевић. Добро дошли на Викизворник на српском језику!
Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак са нама бити пријатан.

Викизворник је слободна библиотека на српском језику, коју можете и Ви да уређујете!

Молимо вас да oдвојите који минут и прочитате следеће теме, пре него што почнете са радом.

Crystal Clear app lassist.png Смернице за рад Nuvola apps kteatime.png Писарница
Место где можете питати друге учеснике пројекта Викизворник
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас, потписујте се на странама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или притиском на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

Све текстове постављајте на српском језику (наравно, изузимају се референце, оригинални називи и сл.)! Мењање писама омогућено је пресловљачем на врху странице. Не мешајте писма у чланцима.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 сата након њиховог постављања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Верујемо да ћете уживати овде дајући свој допринос и да ћете постати сталан сарадник. Уколико имате неких питања слободно ми се обратите. Још једном, добро дошли на пројекат слободне библиотеке. Срећан рад! Жељко Тодоровић (разговор) 15:21, 17. новембар 2013. (CET) с. р.

Козметика[уреди]

Да ли је у реду? --Новак (разговор) 10:41, 4. јун 2014. (CEST)

Страни језик?[уреди]

Зашто дјела која нису на српском језику постављаш на српски викизворник? --Жељко Тодоровић (разговор) 01:17, 8. август 2017. (CEST) с. р.

Ово шта је? Неки ванземаљско-српски? --Жељко Тодоровић (разговор) 23:21, 8. август 2017. (CEST) с. р.

Треба да објасниш у фусноти о чему се ради у тим документима. Не само што су на „ванземаљском” већ што и наслови ништа не говоре. --Жељко Тодоровић (разговор) 23:31, 9. август 2017. (CEST) с. р.

Гласања[уреди]

Поздрав! Покренуо сам гласања о увођењу нових корисничких овлашћења (Викизворник и Викицитат). Замолио бих те да се изјасниш и гласаш. Хвала! --Новак (разговор) 22:00, 12. октобар 2018. (CEST)